lauantai 17. toukokuuta 2014

Jalkakylpysuola

Hyvä ystäväni on menossa neljän viikon päästä naimisiin ja olen saanut seurata häiden järjestelyjä melko lähetltä. Jopa niin läheltä, että löysin itseni askartelemasta pöytäkoristeita (niistä lisää toisella kerralla). Tämä samainen ystäväni on siis niin ahkera askartelija, että se inspiroi minuakin usein tekemään jotain töitä mitä en olisi ikinä luullut haluavani tehdä.

Äitienpäivänä kopioin hänen lahjaideansa omalle äidilleni ja tein jalkakylpysuolaa ihan itse.
Lopputuloksena suloisen näköinen purkki, itsetehty lahja sekä iloinen äiti.

13 kommenttia:

 1. Hei, sun toinen blogi "Kukkupäinen koiruus" näyttää olevan suljettu. Lopetitko kokonaan kirjoittamisen vai pidätkö vain taukoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipähei! Oikein huomasit, blogi on suljettu ja pysyy suljettuna lopullisesti. Kirjoitan enää kutsutuille lukijoille :-)

   Poista
 2. Hei!
  Jatkaisin mielelläni ihanan kääpiösnautseriblogisi lukemista, jos sinulle kelpaa lukijaksi tällainen täti-ihminen Helsingistä. Minulla oli aikoinaan Pectus koiria ja nyt espanjalainen kääpiösnautseri Rufus. Rufus on paperiton pakolainen, mutta sitäkin rakkaampi. Löysin blogisi tuttavan vinkkaamana ja juttujasi on ollut mukava seurata. Sitten löysin jotain kautta tämän toisen blogisi ja jäin heti käsityöihmisenä koukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipparallaa! Tottakai pääset lukijaksi :-) Pectuksen koirathan ovat meidänkin Fidon taustalla vaikuttamassa. Jos voit laittaa sähköpostisi minulle tähän tai vaikka oikealla yläkulmassa näkyvään sähköpostiini, niin lisään sinut lukijaksi!

   Poista
 3. Kiitoksia kovasti. kirstipelto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onko jokin syykin tuolle että aloit kirjoittaa vain kutsutuille lukijoille? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syy on kerrottu blogissani, jos haluat tulla lukemaan laita minulle tietosi :-)

   Poista
 5. Eilen tuli kokeiltua jalkakylpyä, tuli niin "tyttömäinen" ;) olo. Saat tehdä lisää jalat tuli niin pehmeiksi (ja tiiät miun kintut).

  VastaaPoista
 6. Ihana Äitienpäivä lahja ja kaunis!
  - Salainen neuleystäväsi, 4 -

  VastaaPoista
 7. Moi! Kiva idea ja kauniita purnukoita! En löytänyt ohjetta kuinka valmistit piparminttu-kookos jalkakylpysuolan? Ajattelin joululahjaksi kokeilla tehdä..

  VastaaPoista
 8. Hei! En osaa sanoa tarkkaa ohjetta, sillä laitoin aineksia melko vapaalla kädellä sekaisin. Tässä kuitenkin tarvikkeet: merisuolaa, kookoshiutaleita, valitsemasi eteeristä öljyä (tää tais olla jotain piparminttua jos oikein muistan) ja sitten kuivattua minttua.

  VastaaPoista